zondag 29 januari 2012

Popkoor Haren in Engelbert onderleiding van Erna Moragues


nederland-engelbert-de engelstede- merilyn monroe
Een goede pr bracht menig bezoeker vanmiddag naar Engelbert. Erna Moragues dirigeerde onder bezielende leiding het popkoor uit Haren
in De Engelstede. Twee nieuwelingen van het koor, enigszins nerveus, brachten hun stemmen voor het eerst in de openbaarheid.Als special guest, een leuke samenspel tussen koor en rapper, was Axel Crijntje aanwezig. Deze talentvolle rapper, die ook nummers voor het koor verzorgt, leeft inmiddels een halfjaar met een dwarsleasie door een groot ongeval. De muziek is een inspiratie om het leed te vergeten.

Diverse liederen werden ten gehore gebracht waar het publiek, in grote getale aanwezig, zichtbaar van genoot.
Het optreden van het koor werd begeleid door Tjedde Hofstra gitaar, Isai Mercera percussie, Marcos Moragues gitaar en feat. Een succesvol optreden op weg naar een uitvoering in de juni maand van dit jaar.

Moet nog even kwijt dat ik niet gerekend had op een verzoek alle liederen op te zullen nemen. Het gevolg aan het eind van de uitvoering was dat de kaart vol zat en de accu van de videocamera leeg was. Helaas beschik ik nog niet over een camera met een losse microfoon voor alle wijkfilms. De hoop is dat hier snel een oplossing voor gevonden wordt.

De foto's van deze middag: klik hier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten